tisdag 26 oktober 2010

Snart Thailand

Imorgon sätter jag & co (dvs familj och Herr Kanin) oss på flyget till Thailand. Då blir det förmodligen inga inlägg, kan dock bli typ ett eller så eftersom nästan ingen i min familj klarar sig utan internet speciellt länge. När jag kommer tillbaka är jag (förhoppningsvis) brunare och har en hel bunt med nya gurumis och bilder att visa. Ses snart!

söndag 17 oktober 2010

Två namnlösa muppar



Mina senaste små gurumis har faktiskt inte något namn än. :c Söta är de i alla fall! Mönstret är mitt eget och jag har använt det flera gånger förut, fungerar jättebra. :] Skicka gärna namnförslag! :3

tisdag 12 oktober 2010

Give away hos Suadda



Suadda har en underbar blogg och en utlottning på gång, kika gärna! :)

söndag 10 oktober 2010

Udda


Rosa monster med sju ben är inte så vanligt här i Skåne, därför fick hon heta Udda. Såg lite bilder på Flickr igen, och även om min är långt ifrån lika snygg så blev hon ganska gullig. Jag har varit i Gamleby med skolan i en vecka (vi har slöjd och så där), så det blev inga inlägg då. Nu har jag däremot massa idéer, så håll er uppdaterade! ;)
Förresten, Gurli flyttade hem till en kompis under tiden jag var där. Herr Kanin saknar henne.

lördag 2 oktober 2010

Klart! :]

Det gick faktiskt ganska snabbt med layouten, och nöjd blev jag också. :3 Ritar lite nu, lördagar är så mysiga. Visar kanske något ikväll. Om det blir något bra av det, såklart.

Ny layout påväg

Jag håller på med en ny bakgrund och så, därför har det inte blivit så många nya inlägg. Inga gurumis heller för den delen :c MEN SNART SÅ! Ska försöka bli klar idag, har ju inte så mycket annat för mig. ^^'